fiilis-alasivu.jpg
 
 

Ajankohtaista

26.11.2013

Täysin uusia parveketuotteita Suomen markkinoille!

 
LO Rakenne on sopinut tanskalaisen HI-CON A/S:n kanssa aloittavansa heidän valmistamiensa kuitubetoniparvekkeiden myynnin Suomessa. Tämän yhteistyön avulla voimme sekä kehittää omia parvekkeitamme, että tuoda jotain aivan uutta Suomen parvekemarkkinoille.

 

HI-CON A/S:n HPC-kuitubetonista valmistamat betoniparvekkeet ovat lujuudeltaan ja siroudeltaan, mutta myöskin kestävyydeltään täysin toisenlaisia kuin perinteiset betoniparvekkeet. Siinä missä täällä tarvitaan lähes 300 mm paksuinen betoninen parvekelaatta, HPC kuitubetonia tarvitaan alle 100 mm. Suomalaiset arkkitehdit saavat nyt käyttöönsä uuden materiaalin josta Tanskassa on vuosien mittaan valmistettu yli 15000 parveketta ja täällä on vain voitu katsella kuvia tai käydä Tanskassa asti ekskursiolla niitä ihastelemassa.

LO Rakenne on nyt täyden palvelun Parveketalo. Valikoimastamme löytyvät kaikki mahdolliset parveketyypit, kevyistä teräsparvekkeista, teräksen ja kuitubetonin yhdistelmäratkaisuista täyskuitubetonisiin parvekkeisiin, uudis- tai korjausrakentamiseen soveltuvine ratkaisuineen.